Hulpmiddelen voor spierverzorging

Deze sportgel is in te zetten bij allerlei klachten en kwaaltjes. De krachtige basis van het product bestaat uit JHP-olie en Arnica.
Heb je klachten of intensief getraind? Smeer dan direct na het douchen in met deze sportgel voor het verminderden van klachten.
Lavit Sportgel ICE is een preparaat dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden en is daardoor een hoogwaardig verzorgingsmiddel.
Lavit Sportgel HOT heeft een dieper effect, waar andere warmte gels tot in de poriën warmte afgeven, werkt Lavit Sportgel HOT door tot in de spier dankzij de werkzame bestandsdelen als Duivels Klauw, Kampfer, Calendula, Harpago en Capsicum. Deze gel is speciaal ontwikkeld voor regeneratie na sporten en voor de bevordering van de doorbloeding van de spieren bij spierpijn en overbelasting.
De Lavit Sportgel ICE en HOT (tube 75ml) zijn bij mij te verkrijgen voor de prijs van € 9,95. Stuur een bericht voor meer informatie en advies, bestellen kan ook via deze weg.
* klik op foto voor aankoop
Kenmerken Sport Lavit sportgel:
Deze Sportgel past in een Vegan lifestyle!
pH neutraal
dermatologisch getest
bevat menthol en muntolie
trekt diep in tot de spiervezel

Effectief bij: pijnverlichting bij kneuzingen, stijve spieren, insectenbeten, tegen de jeuk, spierverrekkingen, tenniselleboog.

Sport Lavit Muskel Bad 200 ml. met etherische oliën. Kom heerlijk tot rust na intensieve inspanning. Geschikt voor bad en whirlpool. Sport Lavit spier ontspannende badolie met etherische oliën is de ideale badolie om te recupereren.

Dit Duitse top-product heeft de juiste etherische extracten om jou nog sneller te laten herstellen en klaar te stomen voor de volgende topprestatie.
Essentiële olieën verjongen lichaam en geest, Sport Lavit spier ontspannende badolie is perfect om te regeneren na zware fysieke inspanning of om gewoon lekker een opkikker te krijgen na je bad.
Sport Lavit MUSKEL BAD is licht schuimend en is uitermate geschikt voor whirlpools en bubbelbaden, slechts 4 vuldopjes is genoeg voor een volledig gevuld bad.

Verwen jezelf met deze luxe badolie, je waant jezelf in een andere wereld. De etherische oliën en luxe parfum, geven de vermoeide ledematen de ontspanning die jij verdient. De zintuigen worden geprikkeld, ontsnap aan het hectische leven en waan je in een luxe spa maar dan in je eigen huis.