Ik stel me graag aan u voor:

Mijn naam is Johan Smits.  Na 20 jaar als huisman te hebben gefunctioneerd, was het  tijd  voor een eigen uitdaging. Voor mij was dit toch iets om met mensen bezig te zijn.

Persoonlijk heb ik (ontspannings)massage altijd als zeer weldadig ervaren. Daarom ben ik in 2015 begonnen aan een korte massagecursus. Tijdens de cursus ontdekte ik mijn passie voor het functioneren van het menselijk lichaam. Ik vervolgde mijn nieuwe carrière met een cursus Hotstone massage en toen volgde het echte werk; de  officiële eenjarige NGS opleiding tot Sportmasseur. Daarna heb ik nog een cursus kinesiotaping gedaan om vervolgens er toch nog een jaar aan vast te plakken om de opleiding Blessurepreventie te behalen. 

Dit heb ik gedaan omdat ik vind dat je als masseur zoveel mogelijk van het functioneren van het menselijk lichaam af moet weten om in het verbeteren hiervan een belangrijke bijdrage te kunnen leveren.

Niet lang daarna begon ik mijn praktijk Johansmassage in combinatie met het masseren bij een ervaren sportmasseur. Zo bouw ik mijn expertise op met een geroutineerde sportmasseur. Verder masseer ik via het NGS – (Nederlands Genootschap voor Sport en Wellness masseurs ) massageteam bij sportevenementen. Vanaf mei 2018 tot 1 februari 2020 was de praktijk Johansmassage gevestigd in Het Leefstijlhuis en werkte ik samen met een professioneel team op gebied van sport-beweging en voeding. Daarna heb ik besloten om weer alleen en kleiner thuis door te gaan.

Bij mijn praktijk staat uw gezondheid centraal. De massagebehandelingen vinden plaats in een ontspannen sfeer. Vooraf aan de eerste behandeling wordt begonnen met een intake. Aan de hand van deze intake wordt opmaat een behandelplan opgesteld.

De passie die ik voor mijn werk heb wordt versterkt doordat ik samen met u bezig ben met het herstel van lichamelijke en geestelijke ‘knopen’. Verder wil ik mensen aan het denken zetten over hoe ze in elkaar zitten. Laten ervaren dat ze goed voor zichzelf moeten zorgen en dat het belangrijk is te werken aan een gezond lichaam.

In mijn praktijk help ik mensen fysiek beter hun balans te vinden, hun sportprestaties te verbeteren en/of een  heerlijke en vaak verdiende ontspanningsmassage van het lichaam te geven.

Mocht u na het lezen van de informatie op de website vragen hebben of u wilt gewoon eens informeren of (sport)massage iets voor u is, neem dan gerust contact op.

Ik hoop u snel eens te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Johan Smits

Gediplomeerd NGS Sportmasseur